Duelighedsbevis på én weekend

Tag dit duelighedsbevis på kun én weekend hos os! Vi tilbyder landsdækkende kurser til en god pris, som er inkl. beståelsesgaranti. På dette intensive kursus gennemfører du den teoretiske del af et duelighedskursus, hvor du blandt andet lærer om navigation, søvejsregler og sikkerhed til søs. Hele kurset koster 2.500 kr., og med i prisen er online teori, undervisning med en kompetent underviser og beståelsesgaranti.

Lige meget om du er nybegynder eller erfaren sejler, vil det være en god idé med et duelighedsbevis. På et duelighedskursus lærer du vigtige ting om færden til søs, og så vil du få papir på dine færdigheder. Bemærk dog, at dette er et teoretisk kursus, og har du ikke et speedbådscertifikat eller været til prøve i praktisk sejlads i sejlbåd, skal du gennemføre et praktisk kursus, før du får et fuldt duelighedsbevis. Vi tilbyder også disse praktiske kurser.

Dette effektive kursus er perfekt for dig, som har en travl hverdag. På vores duelighedskursus er tiden maksimalt udnyttet, men du skal ikke være nervøs for kvaliteten – vores undervisning opfylder nemlig alle krav til opnåelse af et duelighedsbevis. Vælg selv, hvor du ønsker at tage dit duelighedsbevis; vi har lokationer over hele landet fordelt på København, Fredericia, Aarhus og Aalborg.

Se vores kalender for at finde et kursus, der passer dig.