Online duelighedsbevis i dit tempo

Tag et online duelighedsbevis hos os, og bestem selv over din læring! Med vores online duelighedsbevis kan du gennemgå hele pensum til den teoretiske del af duelighedsbeviset i dit helt eget tempo. På den måde får du god tid til selv at sætte dig ind i vigtige emner som søvejsregler, navigation, søsikkerhed og godt sømandskab. Kurset koster 1.199 kr., og det foregår, hvor end du har lyst til at tage det – i din egen stue, i toget på vej hjem fra arbejde eller et helt tredje sted.

Et duelighedsbevis kan være en rigtig god start på sejlerlivet, såvel som at det også kan være godt at have papir på sine færdigheder som erfaren sejler. Det er derfor altid en god idé at tage et duelighedsbevis, så man har alle forudsætninger for at kunne færdes sikkert til søs. Med dette online duelighedsbevis får du selv mulighed for at studere teorien og få godt styr på stoffet.

Vores online duelighedsbevis er særligt henvendt til dig, som har en travl hverdag og gerne vil sætte dig ind i stoffet, når du har tid. Derudover er det også for dig, som har lyst til at studere teorien selv, da der ikke er en underviser tilknyttet. Dog er du ikke helt overladt til dig selv – du bliver guidet igennem teorien af vores dygtige undervisere, som selv har sammensat kurset af tekst, video, billeder og animationer. Du bliver dermed sat grundigt ind i stoffet, selvom du ikke sidder i et teorilokale med en fysisk underviser foran dig.