Yachtskipper af 3. grad

Bliv yachtskipper af 3. grad på to weekender! På vores intensive yachtskipperkursus får du en masse detaljeret viden om vigtige emner som navigation, sejladsplanlægning, meteorologi, søret, søsikkerhed samt havmiljø. Det er altså en grundig fritidssejleruddannelse for dig, som ønsker at dygtiggøre dig og bygge oven på den viden, du allerede har. Prisen for kurset er 4.995 kr., og med i prisen er det komplette kursus inklusive undervisning, online teoribog, udlån af undervisningsmaterialer, let forplejning og beståelsesgaranti.

Du kan blive yachtskipper af 3. grad, hvis du har et gyldigt speedbådscertifikat eller duelighedsbevis. Vores yachtskipperkursus er en naturlig overbygning til duelighedsbeviset, og du vil dermed blive præsenteret for en mere dybdegående teori, end den du kender fra duelighedskurset – men også ny viden, eksempelvis om meteorologi og vejrforhold.

Vores yachtskipper 3-kursus er for dig, som gerne vil passe ny viden og læring ind i en travl hverdag. Vi har gjort vores yachtskipperkursus tilgængeligt for alle, da vi tilbyder kurser over hele landet. Du kan derfor blive yachtskipper af 3. grad både i København, Fredericia, Aarhus og Aalborg. Du kan se i vores kalender, hvornår de næste kurser nær dig afholdes.